Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل شستا، صبح امروز با تشریح روند انتخاب اعضای هیات مدیره شرکت های تابعه شستا از سایر بنگاه های اقتصادی هم تراز آن نیز خواست که روند انتصابات خود را شفاف کنند.
به گزارشمرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی،محمد رضوانی فر،صبح امروز در یک نشست زنده اینستاگرامی در ارتباط با روند به کارگیری افراد در هیاتمدیره شرکت های زیرمجموعه های شستا گفت: روند انتصاب اعضای هیات مدیره شرکت ها درمجموعه شستا کاملا بر اساس صلاحیت ، تخصص افراد و متناسب با بنگاه مورد نظر بوده ودر این مسیر از همه طیف ها و جریان های سیاسی استفاده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همان میزان که ازدوستان دانشگاه امام صادق(ع) استفاده کردیم از سایر طیف های سیاسی نیز استفاده شدهاست.وی ادامهداد: اگر بعد از 22 سال گزارش حسابرسی مقبول دریافت می کنیم، اگررتبه اقتصادی شستا بالاترین رتبه اقتصادی کشور است، اگر تعداد شرکت‌های زیان دهشستا از 40 به 7 شرکت رسیده و اگر عمده شرکت های شستا در شش ماهامسال توانسته اند به اندازه 12 ماهه سال گذشته سوددهی داشته باشند، این امرمرهون حضور همین افراد در شرکت ها و هیات مدیره ها است.
مدیرعامل شستا، ادامه داد: ممکن است دراین مسیر نواقصی نیز وجود داشته باشد اما باید به این نکته توجه کرد که در گذشته نهچندان دور از 50درصد اعضای هیات مدیره شرکت های شستاحتی یک برگ کاغذ اطلاعات هم موجود نبوده است حتی در زمان هایی تنها با یک برگ کاغذ،200 تا 250 نفر منصوب شدند. اکنون در حال اصلاح روند هستیم وباید این کار را به طور منطقی پیش ببریم.
رضوانی فرتاکید کرد: در دوره جدید میزان انتصابات با مدرک کارشناسی ارشد به بالا، بیشتر از75 درصد بوده و میانگین سنی افراد منصوب شده از57 به 43سال رسیده است. این در حالی است که دردوره های گذشته 26 درصد انتصابات بالای 60سال سن بوده اما امروز این عدد بهکمتر از دو و نیم درصد رسیده است.
مدیرعاملشستا از سه برابر شدن انتصاب زنان در هیات مدیره شرکت های شستا نسبت به دوره هایگذشته نیز خبر داد و گفت: انتصاب برادران اهل سنت نیز در این دوره چهار و نیمبرابر شده است.
رضوانی فر،با اشاره به روند کار کمیته انتصابات و امتیازبندی افراد بر اساس تخصص آنها نیزتصریح کرد: نگاه ما در مجموعه شستا، ملی است و بدون شک این هنر مدیریت است که بدون‌خط کشی و اعمال سلیقه سیاسی از ظرفیت های نیروی انسانی استفاده کنیم که این امر همبا تدبیر و درایت وزیر محترم کار محقق شده است.
وی باتاکید بر اینکه «شفافیت نقطه پایان ندارد»، خطاب به سایر بنگاه های اقتصادی هم ترازشستا که انتصاباتشان نیز به اندازه شستا است گفت: بسم الله! شما هم در مسیر شفافیتقدم بردارید و با شفاف کردن روند انتخاب اعضای هیات مدیره، مستندات انتخاب و اسامیاعضای هیات مدیره امکان نقد افکار عمومی را فراهم کنید. قطعا در مسیر شفافیتمشکلاتی هم وجود دارد اما به جرات می‌توان گفت شستا نسبت به بنگاه‌های همتراز خودبیشترین افشای اطلاعات را دارد و عملکردش شفاف است.
رضوانی فردر پایان اظهارکرد: امروز عصر طلای بی رنگ یعنی نیروی انسانی است، نباید روی اینطلای بی‌رنگ، رنگ بزنیم و آن را سیاسی و جناحی ببینیم. باید زمینه ای فراهم شود تافارغ از جنسیت،جغرافیای تولد و سلیقه سیاسی امکان استفاده از ظرفیت نیروهای انسانیرا داشته باشیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: هیات مدیره شرکت ها اعضای هیات مدیره مدیره شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۷۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابهامات بر سر مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، هر چند که نمایندگان مجلس یازدهم پیش از رسیدن به مجلس، عملیاتی کردن «شفافیت» در مجلس را وعده می دادند، اما همین که پای‌شان به ساختمان هرمی شکل بهارستان رسید خلف وعده کردند و به طرح شفافیت قوای سه‌گانه رأی منفی دادند.

بعد از رد طرح شفافیت آرا، بهارستانی‌ها به دنبال تصویب طرح «شفافیت قوای سه‌گانه» رفتند اما این طرح نیز با مخالفت‌های زیادی روبه‌رو شد. ابتدا مجمع تشخیص زیر بار طرح جدید شفافیت که این نهاد سیاسی را نیز شامل می شد، نرفت و بعدتر مشخص شد دولت رئیسی هم حاضر به تن دادن به این شفافیت نیست. همین مخالفت ها نیز کار را به جایی رساند که بخش های ذیل شفافیت یکی بعد از دیگری مستثنی شدند و بنا بر برخی روایت ها چیز زیادی از آن شفافیت قوای سه گانه که مدنظر نمایندگان طراح بود، باقی نماند.

در جلسه امروز مجلس نیز برخی دیگر از ایرادات شورای نگهبان به طرح شفافیت قوای سه گانه مرتفع شد. در همین راستا، خبرگزاری خبرآنلاین به سراغ نمایندگان مجلس یازدهم رفت تا جزئیات ایرادات شورای نگهبان به این طرح را جویا شود.

شهریار حیدری، نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین از ضرورت شفاف بودن قوای مقننه و قضائیه روایت کرد و گفت: «دولت، دستگاه قضائی و در کل قوای سه‌گانه شامل طرح شفافیت می‌شود، البته اگر این طرح نبود مجلس شفاف بود.» این در حالی است که محمدرضا صباغیان، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها، از مستثنی شدن قوه قضائیه در طرح شفافیت قوای سه‌گانه خبر داد.

جامعه نیازمند شفافیت مالی قوای سه‌گانه است

شهریار حیدری، نماینده کرمانشاه‌، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، با اشاره به بررسی ایرادات طرح شفافیت قوای سه‌گانه، بیان کرد: «در بحث شفاف‌سازی قوای سه‌گانه قرار بر این شد که رویکردها، عملکردها و اموال اشخاصی که در سطوح مختلف مدیریت هستند، شفاف باشد چرا که این مسئله نیازمند فضای فعلی جامعه ما است و انجام آن ضرورت دارد. این رویه در مجلس جاری و سازی است اما هنوز در قوه قضائیه و قوه مجریه اجرایی و عملیاتی نشده است.»

وی ادامه داد: «در این طرح تلاش شده که بقیه قوا همانند مجلس شفاف باشد، بخصوص آنکه اموال نمایندگان توسط دستگاه قضایی ثبت و ضبط می‌شود، اما دستگاه قضایی و اجرایی هم باید اینکار را انجام دهند و ایرادات مطرح شده برای شفاف‌تر شدن نهادها است.»

شفافیت زمانی قابل اجرا خواهد بود که در رأس، اجرایی و عملیاتی شود

نایب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی، در پاسخ به این سوال آیا شورای نگهبان مستثنی شدن وزرا و هیأت رئیسه مجلس را در طرح شفافیت قوای سه‌گانه تایید کرده است، گفت: «خیر، شورای نگهبان آن را تایید نکرده و نخواهد کرد،چرا که اگر روسای قوای سه‌گانه شفاف نباشند، بقیه نیز از آن تبعیت نخواهند کرد. شفافیت زمانی قابل اجرا خواهد بود که در رأس، اجرایی و عملیاتی شود و الا قابل اجرا نیست.»

وی گفت: «من اعتقاد دارم که برخی طرح‌ها نیازمند شفاف شدن در مجلس هستند اما شفاف‌سازی برخی از آرا و طرح‌ها باعث تقلیل نمایندگان می‌شود و این یکی از ایراداتی است که در این طرح وجود دارد. من مشاهده کردم که در برخی از موارد نمایندگان به طرحی صرفا به خاطر آنکه باعث افزایش آراء یا کاهش آرا می‌شود، رأی می‌دهند. یک مقداری باید دست نمایندگان برای رأی دادن بازتر می‌شد تا بتوانند به صراحت به یک طرح یا لایحه رأی بدهند و اثرگذار باشند. دستگاه‌های دیگر قطع به یقین باید شفاف‌تر باشند چرا که اگر تخلفی در دستگاه‌های حوزه اجرایی و قوه مقننه است مشخص شود.

مجلس شفاف بود اگر...

حیدری گفت: دولت، دستگاه قضائی و قوای سه‌گانه شامل طرح شفافیت می‌شود، البته اگر این طرح نبود مجلس شفاف بود.

نائب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی، با اشاره به شعارهای نمایندگان مجلس یازدهم درباره تصویب طرح شفافیت، خاطرنشان کرد: «طرح شفاف‌سازی برای اولین بار در این مجلس به تصویب رسید و نهایی شد. طرح شفاف‌سازی هم حسن‌هایی دارد و هم آسیب‌هایی، حسن این طرح این است وقتی به طرحی رأی داده می‌شود، شفاف است، اما معایب آن این است که زمانی که طرح یا لایحه‌ای به صحن می‌آید، نماینده‌ای ممکن است با آن موافق نباشد اما اگر ببیند سبب کاهش رأی می‌شود، ممکن است به آن رأی بدهد و قدرت اختیار را از مجلس گرفته شده است. اما اجرای این طرح برای قوه مجریه و قوه قضائیه ضرورت دارد.»

قوه قضائیه از طرح شفافیت قوای سه‌گانه مستثنی شد؟

از سوی دیگر محمدرضا صباغیان، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، با اشاره به بررسی ایرادات طرح شفافیت قوای سه‌گانه بیان کرد: «ایرادات حول استثنا کردن بعضی از دستگاه‌ها و افراد از مجموعه قانون شفافیت بود.»

وی در پاسخ به این سوال که چه نهادهایی در طرح شفافیت قوای سه‌گانه مستثنی شدند، گفت: «باید مجموعه این‌ها را ببینید، نهادهایی مانند قوه‌قضائیه و دستگاه‌های دیگر.»

نماینده بافق و مهریز در پاسخ به سوالی درباره اینکه قوه قضائیه از طرح شفافیت قوای سه‌گانه مستثنی شده است، بیان کرد: «مواردی درباره مستثنی شدن قوه‌قضائیه و برخی دیگر از دستگاه‌ها مانند مجمع تشخیص مطرح شد که باید بررسی شود.»

وی با اشاره به شعارهای نمایندگان مجلس یازدهم درباره تصویب طرح شفافیت گفت: «مجلس به آن شفافیت مالی که مردم انتظار داشتند، توجهی کرد و شفافیت آرا را هم به شکل ناتمام رها کرد.»

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900986

دیگر خبرها

  • اعضای هیات مدیره پدیده مشخص شدند
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • انتصاب مدیرعامل جدید گروه ملی فولاد ایران
  • ابهامات مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • ابهامات بر سر مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • معارفه مدیرعامل جدید پتروشیمی فن آوران
  • خطیر در استقلال ماندنی شد
  • عدم تمایل جمهوری آذربایجان به روند ادغام در اروپا
  • ‍ انتصاب سرپرست معاونت سیاسی استاندار سمنان
  • اولین جلسه هیات مدیره استقلال با مالکان جدید