Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، دهستان دشتروم در فاصله اندکی از شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد واقع شده‌است.

دشتروم که از قدمت تاریخی برخوردار است،دارای پتانسیل بالای کشاورزی می‌باشد و این روزها در برخی از روستاهای آن ضعف و کمبود برخی زیرساخت‌های اولیه مشهوداست.

مهدی روشنفکر نماینده شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی به همراه جمعی از مسئولان و مدیران استانی با حضور در جمع مردم منطقه دشتروم شهرستان بویراحمد، به بررسی مشکلات و مطالبات مردم این منطقه پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عیسی فرزامی دهیار حسین آباد دشتروم اظهار داشت:  اغلب روستاهای دهستان دشتروم در عصر تکنولوژی در حالی از نعمت اینترنت محروم هستند که فاصله آنها تا مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد کمتر از ۱۵ کیلومتر است.
وی در ادامه به کمبود آب آشامیدنی در برخی روستاهای دشتروم اشاره کرد و گفت: در برخی از روستاها کمبود آب آشامیدنی به یک معضل تبدیل شده و مردم جهت تأمین آب با مشقت و سختی‌های بسیاری مواجه هستند.
فرزامی از دیگر مطالبات مردم دهستان دشتروم را همکاری بنیاد مسکن با مردم برای تسهیلات مسکن و صدور پروانه عنوان کرد و گفت: هزینه واگذاری زمین از طرف بنیاد مسکن بسیار بالاست و در برخی از موارد با اینکه هزینه دریافت شده‌است اما اقدامات لازم از طرف بنیاد مسکن انجام نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه دهستان دشتروم دارای قریب به ۲۵ هزار جمعیت غیر متمرکز است، افزود: مرکز بهداشت دشتروم با تعداد پرسنل اندک و امکانات محدود در حال ارائه خدمات به مردم هست که انتظار داریم با توجه به گستردگی جمعیت نسبت به توسعه این مرکز اقدام اقدام شود.

وی با اشاره به ارتقا روستای سپیدار در همسایگی دشتروم به شهر گفت: دهستان دشتروم با ظرفیت‌های بسیار و تعداد جمعیت بالا قابلیت تبدیل شدن به بخش را دارد و این مورد نیز از دیگر خواسته‌های مردم این دهستان می‌باشد.

اما مهم‌ترین دغدغه مردم در دهستان دشتروم را می‌توان تعیین تکلیف سایت بازیافت زباله دشتروم دانست، مکانی که سال‌ها است محل دفن زباله‌ها شده‌است و این منطقه بکر و زیبا را از یک منطقه عشایری به یک مکان غیر قابل زندگی تبدیل کرده‌است.

فرزامی نماینده دهیاران روستاهای منطقه دشتروم گفت: مکان بازیافت زباله دشتروم یک منطقه بکر و زیبا بوده که سالیان سال جایگاه زندگی عشایر بوده‌است، اما امروزه جز دود، گشت زدن سگ‌های ولگرد، نفوذ شیرآبه در سفره‌های زیرزمینی و وضعیت فجیع بهداشتی چیزی نصیب مردم این منطقه نکرده‌است.

وی از بلاتکلیف بودن احداث کارخانه بازیافت زباله در دوپشته دشتروم ابراز نگرانی کرد و گفت: اگر این کارخانه راه‌اندازی شود باید اولویت استخدام را به نیروهای بومی منطقه دشتروم بدهند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اغلب روستاهای دشتروم جاده بین مزارع کشاورزی ندارند و علاوه بر آن نبود یا عدم بهسازی جداول کشاورزی در برخی از روستاهای دشتروم مانع از بهره‌وری کشاورزان این منطقه از ظرفیت کشاورزی منطقه جهت امرار معاش شده‌است‌.
 
مهدی روشنفکر نماینده شهرستان‌های بویراحمد دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در مدت چهاردهه گذشته از انقلاب اسلامی نظام جمهوری اسلامی با توجه به مبانی شکل‌گیری خود و مطابق با آرمان‌ها که همان خدمت به مردم بوده‌است، خدمات شایانی را در گوشه گوشه این مرزوبوم به مردم ارائه داده است.

وی افزود: در استان کهگیلویه و بویراحمد برخی کمبودها به وضوح قابل لمس است، نبودها و کمبودهایی که از نیازهایی مثل آب آشامیدنی، برق، جاده ارتباطی، گاز،مدرسه و بهداشت و غیره که از نیازهای اولیه مردم برای زندگی عادی است.

روشنفکر گفت: بعد از گذشت چهل و دوسال از انقلاب اسلامی در منطقه دشتروم، آن‌هم در نزدیکی شهر یاسوج مرکز استان انتظار داشتیم سطح انتظارات مردم خیلی فراتر از موارد مطرح شده مثل آب و جاده ارتباطی،بهداشت و ... باشد، اما آنچه مشاهده می‌شود نبود و ضعف این موارد است که فقط مختص به دشتروم تنها نیست.

نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در وجود و بروز مشکلات امروزی در هر منطقه‌ای ابتدا مسئولان و مدیران و بعد مردم هرکس به نوبه خود مقصر است، مسئولان از آن جهت مقصرند که وظیفه داشتند مشکلات را ببینند و برای حل آن اقدام کنند تا بعد از گذشت چهار دهه از انقلاب مردم دغدغه نیازهای اولیه را نداشته باشند و مردم هم از آن بابت مقصر هستند که چنین مدیران کم‌کار و بی‌دغدغه‌ای را برای حل این مشکلات به چالش نکشیده‌اند.

وی خطاب به مسئولان حاضر در جمع گفت: همه ما صندلی و جایگاه مدیریتی خود را مدیون مردم هستیم و این مردم ولی نعمت انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی هستند و نباید مورد کم‌مهری و بی‌توجهی قرار بگیرند.

وی افزود: در محضر مردم عزیز دشتروم اعلام می‌کنم که بویراحمد واحد و مردم فهیم سه شهرستان بویراحمد، دنا و مارگون فرق بین خائن و خدمتگزار را می‌دانند و درک می‌کنند، بارها اعلام کرده‌ام که دشتروم با سیلارستان لوداب برای من تفاوتی ندارد و دشتروم همچون سیلارستان خانه من است.
روشنفکر تصریح کرد: برخی خط‌کشی، انقلابی و غیر انقلابی، چپ و راست و علیا و سفلی را کنار بگذارند، مردم همه انقلابی و وفادار به نظام هستند، مردم دنبال کار و زندگی همراه با آسایش و آرامش هستند، حرف زدن مالیات نمی‌خواهد و باید از شعارهای بی‌خود و غیر عملی عبور کنیم و به مرحله اقدام و عمل برسیم.

وی افزود: همواره دنبال باز کردن گره‌ها به صورت عملی بوده‌ام و هرگز روحیه شعار پراکنی ندارم، مدیران حاضر در جمع مشکلات را اولویت بندی و مطابق کار کارشناسی حل مشکلات بر اساس منابع مالی و نیازهای اساسی مردم را در دستور کار قرار بدهند.

روشنفکر در پایان گفت: از همه کسانی که بنده را قبول دارند و از همه آنهایی که حقیر را قبول ندارند، خواهش می‌کنم برای خدمت به این مردم که ولی نعمتان انقلاب و نظام جمهوری اسلامی هستند، دست به دست هم بدهیم و با تعاون و تعامل سربلندی این دیار را رقم بزنیم.

در پایان این نشست مدیران دستگاه‌های اجرایی مختلف مشکلات موجود را بررسی و صورت‌جلسه کردند و مقرر شد با توجه به نیازها و منابع مالی، بر اساس اولویت به مطالبات و مشکلات مردم پاسخ دهند و مطابق برنامه زمانی اعلام شده توسط مدیر هر دستگاه اجرایی به مردم گزارش ارائه شود.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

منبع: فارس

کلیدواژه: بویراحمد کشاورزی آب آشامیدنی دهستان دشتروم منطقه دشتروم دنا و مارگون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۹۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: همدلی و همراهی شوراها در کنار اختلاف نظرها، موجب امیدواری مردم و رفع مشکلات آن‌ها می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، سید محمدرضا طالبی امروز _نهم اردیبهشت_در مراسم روز شوراها در شهرستان خوسف با بیان اینکه موضوع مشورت و شورا از جایگاه بسیار ارزنده‌ای در اسلام برخوردار است، اظهار کرد: از آیات و روایات، قانون اساسی و فرمان امام راحل و نقشی که شوراها به خوبی در سطوح مختلف روستا، بخش، شهر و استان ایفا می‌کنند می‌توان به جایگاه این نهاد پی برد.

وی با بیان اینکه در قرآن سوره‌ای تحت عنوان شوری داریم، افزود: در آیه ۳۸ سوره شوری، مشورت و شورا را هم‌زمان در کنار دعوت بندگان به اسلام داریم و در ادامه آیه مشورت و شورا در کنار اقامه نماز و انفاق آمده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با ذکر این نکته که قانون اساسی ما برگرفته از آیات و روایات و شرع مقدس است، یادآور شد: اصل ۱۰۰ قانون اساسی بر این موضوع تأکید دارد که شوراها به منظور پیشبرد امورات اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در روستا، بخش، شهر و استان شکل بگیرد تا مددکار مردم در پیگیری مشکلات باشند.

طالبی با اشاره به فرمان حضرت امام خمینی (ره) در نهم اردیبهشت سال ۱۳۵۸ مبنی بر تشکیل شوراها گفت: رهبر معظم انقلاب هم در راستای زنجیره دولت‌سازی، از شوراها نام می‌برند و شوراها را مکملی برای ساختن دولت اسلامی برای رفع مشکلات مردم و حاکمیت مردم بر سرنوشت خودشان معرفی می‌کنند.

وی با بیان اینکه ما انتخابات‌های زیادی از جمله ریاست جمهوری، خبرگان رهبری، مجلس شورای اسلامی و شوراهای شهر و روستا را داریم، افزود: برخلاف تبلیغات مسموم دشمن که می‌خواهند نظام ما را در دنیا استبدادی قلمداد کنند، ما به‌طور میانگین هر سال یک انتخابات مهم داریم که نشان از مردم سالاری دینی در نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی به روحیه جهادی مسئولان در پاسخگویی به مردم اشاره کرد و گفت: مسئولان باید به‌صورت شبانه‌روزی پاسخگوی مردم باشند و محور عمل ما هم قانون باشد.

طالبی با بیان اینکه برخی قانون شکنان قانون را زیر پا می‌گذارند، افزود: قانون باید به نفع مردم تفسیر شود نه اینکه آن را زیر پا بگذاریم، بارها بر این موضوع در شورای اداری تأکید شده لذا مسئولان باید به آن اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

معاون استاندار خراسان جنوبی بر همراهی اعضای شوراهای اسلامی تأکید کرد و گفت: شوراها برای اینکه عملکرد بهتری داشته باشند و موجب امیدواری مردم شود باید همدل و همراه باشند، اختلاف نظرها طبیعی است اما نباید به بطن جامعه کشیده شود.

وی با بیان اینکه مسائل سیاسی و جناحی و یا حزبی نباید در امورات کاری شوراها و رفع مشکلات مردم تأثیر بگذارد، افزود: اعتبارات دولتی شوراها بسیار محدود است اما تهیه درآمد از هر طریقی درست نیست.

طالبی گریزی به انتخابات پیش رو در خراسان جنوبی زد و گفت: در مرحله اول انتخابات مجلس، اعضا به خوبی عمل کردند و ما تخلف خاصی را مشاهده نکردیم، در مرحله دوم هم همین انتظار است.

وی به چهار اصل مشارکت، سلامت، رقابت و امنیت انتخابات اشاره کرد و گفت: اظهار نظر بر له یا علیه هر کاندیدایی درست نیست و طبق ماده قانونی انتخابات، شوراهای اسلامی هم همانند سایر مسئولان نباید از کاندیدی طرفداری و یا دست به تخریب کاندیدی بزنند.

معاون استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در ۲ سال گذشته گفت: اقدامات بزرگی در منطقه، استان و کشور انجام شده و وظیفه ما بررسی و حل مشکلات مردم است، در حوزه تصمیم‌گیری اجرایی در استان همیشه بر توزیع عدالت و نظارت بر آن تأکید شده است.

طالبی گفت: به شهرستان خوسف توجه خوبی شده اما در جاهایی که نارسایی و کمبود بیشتر است باید ویژه توجه کرد و با اولویت بندی، مسائل و مشکلات را رفع کرد.

کد خبر 748882

دیگر خبرها

  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • اولویت شوراها در شهریار گره‌گشایی مشکلات مردم باشد
  • لازم است دغدغه مسکن برای کارگران رفع شود/ هیچ کارخانه‌ای نباید تعطیل شود
  • کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند
  • منصوری:‌ جمهوری اسلامی ایران در دوره اقتدار قرار داد
  • سد «آبریز» مطالبه مهم مردم کهگیلویه و بویراحمد است/ راه آهن یاسوج مورد توجه قرار گیرد
  • چند خبر کوتاه از بردسکن و رخ
  • بابل قهرمان مسابقات بدمینتون منطقه ۳ دانشگاه آزاد شد
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • اراک قهرمان مسابقات تنیس روی میز منطقه ۵ دانشگاه آزاد شد